Home » Over ons

Over ons

No Touch Products is een initiatief van 2 neven uit Rotterdam.  Na alle commotie en maatregelen rondom het Corona virus dachten wij, gezegend met een klein beetje smetvrees, na over hoe de wereld een stukje hygiënischer (en makkelijker) kan worden door middel van touchfree producten. Wij hebben toen besloten om de koe bij de horens te vatten en deze webshop met touchless producten te starten.


Kwaliteit
Wij hebben uiteraard eerst veel research gedaan en vervolgens, na een lange zoektocht, de juiste producent gevonden die kwalitatieve artikelen voor ons fabriceert. Dit durven wij in alle eerlijkheid en met trots te zeggen, aangezien we alle artikelen ook zelf hebben getest.

 

Alles No Touch!
In de webshop zul je alleen maar producten vinden die touchfree (aanraakvrij) zijn. Zij zijn te bedienen via een sensor. Denk aan touchfree zeepdispensers, handdoek dispensers, contactloze luchtverfrissers, prullenbakken met sensor, etc....Allemaal producten die doorgaans erg veel bacteriën bevatten, dus waarom zou je die aan willen raken? Dat kan en moet anders, dachten wij!

 

Natuurlijk bestonden deze producten her en der al, maar voor met name de consument en kleinere bedrijven was er nog geen specialist op dit gebied. Een one-stop-shop waar allerlei soorten touchfree producten te bestellen zijn. En met touchfree bedoelen we ook: touchless, contactloos, no touch of automatisch. Allemaal woorden om producten aan te duiden die bediend kunnen worden zonder het product daadwerkelijk aan te raken.

 

Onze purpose en 'why': waarom doen we dit eigenlijk?
Het mooiste aan ons initiatief vinden wij de combinatie van commercieel ondernemen en een purpose (doel). Omdat COVID-19 (Corona) niet het laatste virus zal zijn wat een serieus gevaar kan zijn voor onze gezondheid, is het des te belangrijker om een goede hygiëne te hanteren. Onze No Touch producten dragen hier sterk aan bij. In onze ideale wereld hangt er een touchfree dispenser met desinfecterende gel in de gang van iedere woning, is de prullenbak ook sensorgestuurd en hoeven WC bezoekers niet meer elke keer de toiletverfrisser aan te raken.

 

Een mooie bijkomstigheid is het gemak dat deze touchfree producten bieden. Alle producten reageren op beweging (hand of lichaam), dus je hoeft minder handelingen te verrichten om een product te bedienen. Gemak dient de mens! 

Bestel veilig, snel en hygiënisch online
Wil jij ook leven in een hygiënischer woning of werken in een schoner kantoor? Bekijk dan onze No Touch producten, bestel veilig online en binnen no time heb jij onze artikelen in huis!